Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت : هرچه سطح قاچاق پایین آید، شفاف‌سازی بیشتر و مالیات‌ها پرداخت شود در نتیجه بسیاری از دغدغه‌هایمان کاهش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، نصرالله بازوند صبح امروز در آیین تکریم و معارفه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان اظهار کرد: ما باید در همه زمینه‌ها پاسخگوی عملکرد خود در برابر جامعه هدف باشیم، چالش‌هایی در هرمزگان وجود دارد که مختص این استان نیست و در کل کشور حاکم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از چالش‌هایی که استان‌ها را آزار می‌دهد چالش‌های حوزه فرهنگی و اجتماعی است که اگر نتوانیم برای این‌ها برنامه‌ریزی داشته باشیم به بزرگ‌ترین چالش در آینده تبدیل می‌شوند و دشمن هم به این اندازه نمی‌تواند به ما آسیب برساند.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: باید به بخش خصوصی اعتماد کنیم و به سمت کارآفرینی پیش رویم، باید میدان را به دست اتحادیه‌ها و تشکل‌ها و سمن‌ها بدهیم و این مهم‌ترین تصمیمی است که باید در این استان گرفته شود.

بازوند عنوان کرد: نهضت مهارت‌آموزی را که از برنامه‌های وزارت تعاون است باید جدی بگیریم، اگر ۱۰ سال گذشته به این سمت می‌رفتیم نمی‌گفتیم آمار بیکاری ۱۱ درصد است و علت بی‌کاری عدم مهارت است، افرادی که مهارت دارند بیکار نمی‌مانند.

وی بیان کرد: چالش اجتماعی مهم دیگر حاشیه‌نشینی است که معضل بزرگی در استان است، اگر توسعه راه‌های روستایی را به‌خوبی انجام می‌دادیم این مشکل کاهش می‌یافت، چالش دیگر اقتصادی، صنعتی و گردشگری است که اگر در این زمینه بخش خصوص را حمایت کنیم بسیار پیشرفت خواهیم داشت.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: باید روی سند توسعه گردشگری کار شود، در حوزه صنعت کارگاه‌های بزرگی در هرمزگان وجود دارد اما آیا صنایع زیردستی این‌ها را توسعه دهیم تا نرخ بیکاری از ۱۱ به ۷ برسد؟

بازوند خاطرنشان کرد: قاچاق موضوع دیگری است که هرمزگان را آزار می‌دهد، هرچه سطح قاچاق پایین آید، شفاف‌سازی بیشتر و مالیات‌ها پرداخت شود در نتیجه بسیاری از دغدغه‌هایمان کاهش می‌یابد، آیا تحقیقات کافی در خصوص سرباندهای قاچاق صورت گرفته است.

وی اظهار کرد: چالش دیگر کشاورزی و دامپروری در هرمزگان است، تولید محصولات کشاورزی و دامپروری و شیلات در چه جایگاهی است؟ در حوزه شیلات هرمزگان باید حرف اول را بزنیم، متأسفانه در هرمزگان آلودگی دریا و خشک‌کردن ساحل مشکل دیگری است که استان با آن مواجه است 

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: کمبود آب شرب مسئله دیگری است که باید در استان جدی گرفته شود؛ در حوزه بهداشت و درمان نیز هرمزگان جایگاه خوبی ندارد، اگر بحث توریست درمانی در این استان را توسعه دهیم می‌توانیم ده‌ها هزار شغال ایجاد کنیم و برای کشور ارزآوری داشته باشیم.

بازوند عنوان کرد: در دولت رسته‌های اولویت‌دار استان‌ها را شناسایی کردیم، در هرمزگان نیز رسته‌ها تائید شده‌اند و تسهیلات اشتغال را برای این رسته‌ها پرداخت می‌کنیم.

وی بیان کرد: بر خود واجب می‌دانم شهادت دهم که اقداماتی که در وزارت در حال انجام است بی‌نظیر است، از اقدامات مهم شفاف‌سازی بود و با نظر وزیر، تمامی تسهیلات یارانه‌ای که پرداخت می‌کنیم را در سایت وزارت تعاون منتشر می‌کنیم و اگر اطلاع‌رسانی شود که این تسهیلات در راستای کار درخواستی هزینه نشده پیگیری قانونی خواهد شد.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در خصوص واگذاری به جامعه هدف بهزیستی ۱۱۰ هزار واحد مسکونی در اختیار این عزیزان قرارگرفته، ایجاد ۹۲ هزار شغل خانگی و ۲۷۰ هزار مجوز شغال صادر کرده‌ایم.

بازوند خاطرنشان کرد: کاهش سن مدیریتی از برنامه‌های وزارت تعاون است و در هرمزگان سن مدیریتی را از ۳۳ سال به ۲۰ سال کاهش دادیم.

وی افزود: حقوق دریافتی تمامی مدیران وزارت تعاون باید در سایت وزارت قرار گیرد تا برای مردم شفاف‌سازی شود، دریافت وام‌های ضمانت‌نامه‌ها، بدهکاران وابسته به صندوق بازنشستگی و شستا، در سایت وزارت تعاون از اقدامات وزیر تعاون بوده است.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: حمایت از تعاونی‌های نوبنیان در اولویت‌های اول ماست، در هرمزگان تعاونی توسعه عمران نداریم و باید در این راستا اقدامات لازم صورت بگیرد.

بازوند اظهار کرد: برقراری مستمری برای بهزیستی از موضوعات مهم دیگر است، از ۳ تا ۵ برابر این مستمری افزایش داشته‌اند، وزیر تعاون پیگیری زیادی نیز در نخبه‌گرایی دارد و کمک زیادی از نخبگان دانشگاهی گرفته می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۸۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند

امتداد - وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نقش موثری بانوان در امر مشارکت، رشد و تولید و تعلیم و تربیت، گفت: از ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری، نزدیک به ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید صولت مرتضوی در مراسم تجلیل از بانوان عرصه کار و تولید و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده اظهار کرد: زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه های دینی از جایگاه و منزلت بالایی برخوردار است و بر همین اساس امروز بانوان ما در عرصه های مختلف رشد و تولید و تعلیم و تربیت و اثرگذاری بر جامعه خوش درخشیدند.

وی با اشاره به آمار زنان بیمه شده در حوزه کار گفت: براساس آمارها از ۱۶ میلیون و۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری حدود  ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند که در دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، و بهداشت و درمان به عنوان سرآمدترین معلمان و اساتید و پرستاران به شمار می روند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از یکی از شرکتهای قطعه سازی خودرو با بیان اینکه کار و تولید، ثبات و شرف و عزت و اقتدار برای انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند، تصریح کرد: به لحاظ حضور گسترده بانوان در این مجموعه کارگاهی خرسندیم. بالغ بر ۵۰۰۰ نفر در این مجموعه تربیت شدند که بیش از نیمی از آنها بانوان هستند. بانوان در این کارخانه در حوزه‌های مختلف تحقیق و پژوهش، نوآوری و شکوفایی، طراحی و مهندسی و تولید خدمت می کنند.

وی گفت: بر اساس اصول ۴۳ و ۴۳ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته دولتی خصوصی و تعاونی تقسیم می شود. دایره شمول اقتصاد دولتی آن بخش از اقتصاد است که صرفاً به اقتدار و امنیت ملی ما برمی‌گردد، مابقی اقتصاد باید در دست زنان و مردان سخت کوشی باشد که هنر تولید و ایجاد اشتغال دارند و این دو بخش دیگر، اقتصاد خصوصی و تعاونی تعریف می شود.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از منظر قانون اساسی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد و امروز نمونه بارزی از توفیق بخش خصوصی را شاهد بودیم.

مرتضوی با بیان اینکه جهش با رشد متفاوت است اظهار کرد: جهش یعنی حرکت زائد الوصف و اقدام خارق العاده و در سال ۱۴۰۳ باید جهش و پرش کنیم و این جهش نیاز به کوشش و در وهله اول تلاش دولت دارد.

وی ادامه داد: به عنوان کارگزاران نظام باید کوشش کنیم بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کنیم و راه آن مانع زدایی و رفع موانع تولید جلوگیری از مداخلات بی‌منای ادارات در حوزه تولید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درعین حال تصریح کرد: اگر می‌خواهیم فرمان مقام معظم رهبری به نحو شایسته محقق شود، اول باید از دولت شروع کنیم. ما به عنوان کارگزاران دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارگران و کارفرمایان را در این امر بفشاریم. مساله بعدی مشارکت مردم است. قطعاً جهش بدون مشارکت مردم محقق نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به عهده مردم بسپاریم، دامنه اطلاعات کارگزاران به برخی از تخلفات و یا احیاناً مفاسد اقتصادی بیشتر می‌شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • وزارت بهداشت فلسطین: جان تمامی شهروندان نوار غزه در خطر است
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • واکنش عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: تورم ۱۲۶ درصد بالا رفت، حقوق ۱۱۹ درصد