Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت : هرچه سطح قاچاق پایین آید، شفاف‌سازی بیشتر و مالیات‌ها پرداخت شود در نتیجه بسیاری از دغدغه‌هایمان کاهش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، نصرالله بازوند صبح امروز در آیین تکریم و معارفه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان اظهار کرد: آقای سلیمی را از دوستان قدیمی خود می‌دانم، زمانی بازرس بودیم و خاطراتی با هم داریم و انتصاب وی را به فال نیک گرفتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آقای سلیمی آمار عملکرد خود را ارائه نکرد تنها یک جمله گفت که چهار سال در جشنواره شهید رجایی مقام اول را داشته که بسیار ارزشمند است و عذرخواهی می‌کنم که در این چهار سال خدمت ایشان نرسیده بودم.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: سلام مقام عالی وزارت تعاون را به افراد حاضر در جلسه می‌رسانم و از استاندار هرمزگان که از دوستان قدیمی بنده است و نمایندگان هرمزگان در مجلس که همیشه حامی برنامه‌های ما بوده‌اند تشکر می‌کنم.

بازوند تصریح کرد: ما باید در همه زمینه‌ها پاسخگوی عملکرد خود در برابر جامعه هدف باشیم، چالش‌هایی در هرمزگان وجود دارد که مختص این استان نیست و در کل کشور حاکم است.

وی ادامه داد: یکی از چالش‌هایی که استان‌ها را آزار می‌دهد چالش‌های حوزه فرهنگی و اجتماعی است که اگر نتوانیم برای این‌ها برنامه‌ریزی داشته باشیم به بزرگ‌ترین چالش در آینده تبدیل می‌شوند و دشمن هم به این اندازه نمی‌تواند به ما آسیب برساند.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: باید به بخش خصوصی اعتماد کنیم و به سمت کارآفرینی پیش رویم، باید میدان را به دست اتحادیه‌ها و تشکل‌ها و سمن‌ها بدهیم و این مهم‌ترین تصمیمی است که باید در این استان گرفته شود.

بازوند عنوان کرد: نهضت مهارت‌آموزی را که از برنامه‌های وزارت تعاون است باید جدی بگیریم، اگر ده سال گذشته به این سمت می‌رفتیم نمی‌گفتیم آمار بیکاری 11 درصد است و علت بی‌کاری عدم مهارت است، افرادی که مهارت دارند بیکار نمی‌مانند.

وی بیان کرد: چالش اجتماعی مهم دیگر حاشیه‌نشینی است که معضل بزرگی در استان است، اگر توسعه راه‌های روستایی را به‌خوبی انجام می‌دادیم این مشکل کاهش می‌یافت، چالش دیگر اقتصادی، صنعتی و گردشگری است که اگر در این زمینه بخش خصوص را حمایت کنیم بسیار پیشرفت خواهیم داشت.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: باید روی سند توسعه گردشگری کار شود، در حوزه صنعت کارگاه‌های بزرگی در هرمزگان وجود دارد اما آیا صنایع زیردستی این‌ها را توسعه دهیم تا نرخ بیکاری از 11 به 7 برسد؟

بازوند خاطرنشان کرد: قاچاق موضوع دیگری است که هرمزگان را آزار می‌دهد، هرچه سطح قاچاق پایین آید، شفاف‌سازی بیشتر و مالیات‌ها پرداخت شود در نتیجه بسیاری از دغدغه‌هایمان کاهش می‌یابد، آیا تحقیقات کافی در خصوص سرباندهای قاچاق در دانشگاه‌ها صورت گرفته است.

وی اظهار کرد: چالش دیگر کشاورزی و دامپروری در هرمزگان است، تولید محصولات کشاورزی و دامپروری و شیلات در چه جایگاهی است؟ در حوزه شیلات هرمزگان باید حرف اول را بزنیم، متأسفانه در هرمزگان آلودگی دریا و خشک‌کردن ساحل مشکل دیگری است که استان با آن مواجه است 

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: کمبود آب شرب مسئله دیگری است که باید در استان جدی گرفته شود؛ در حوزه بهداشت و درمان نیز هرمزگان جایگاه خوبی ندارد، اگر بحث توریست درمانی در این استان را توسعه دهیم می‌توانیم ده‌ها هزار شغال ایجاد کنیم و برای کشور ارزآوری داشته باشیم.

بازوند عنوان کرد: در دولت رسته‌های اولویت‌دار استان‌ها را شناسایی کردیم، در هرمزگان نیز رسته‌ها تائید شده‌اند و تسهیلات اشتغال را برای این رسته‌ها پرداخت می‌کنیم.

وی بیان کرد: بر خود واجب می‌دانم شهادت دهم که اقداماتی که در وزارت در حال انجام است بی‌نظیر است، از اقدامات مهم شفاف‌سازی بود و وزیر تمامی تسهیلات یارانه‌ای که پرداخت می‌کنیم را در سایت وزارت تعاون منتشر می‌کنیم و اگر اطلاع‌رسانی شود که این تسهیلات در راستای کار درخواستی هزینه نشده پیگیری قانونی خواهد شد.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در خصوص واگذاری به جامعه هدف بهزیستی 110 هزار واحد مسکونی در اختیار این عزیزان قرارگرفته، ایجاد 92 هزار شغل خانگی و 270 هزار مجوز شغال صادر کرده‌ایم.

بازوند خاطرنشان کرد: کاهش سن مدیریتی از برنامه‌های وزارت تعاون است و در هرمزگان سن مدیریتی را از 33 سال به 20 سال کاهش دادیم.

وی افزود: حقوق دریافتی تمامی مدیران وزارت تعاون باید در سایت وزارت قرار گیرد تا برای مردم شفاف‌سازی شود، دریافت وام‌های ضمانت‌نامه‌ها، بدهکاران وابسته به صندوق بازنشستگی و شستا، در سایت وزارت تعاون از اقدامات وزیر تعاون بوده است.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: حمایت از تعاونی‌های نوبنیان در اولویت‌های اول ماست، در هرمزگان تعاونی توسعه عمران نداریم و باید در این راستا اقدامات لازم صورت بگیرد.

بازوند اظهار کرد: برقراری مستمری برای بهزیستی از موضوعات مهم دیگر است، از 3 تا 5 برابر این مستمری افزایش داشته‌اند، وزیر تعاون پیگیری زیادی نیز در نخبه‌گرایی دارد و کمک زیادی از نخبگان دانشگاهی گرفته می‌شود.

وی افزود: آقای سلیمی یکی از بهترین نیروهای وزارت تعاون بوده است، بنده بسیاری از سؤالات خود را از وی می‌پرسیدم و خدمات وی جای تقدیر دارد، سلیمی به پاک دستی معروف است و از طرف آقای شریعتمداری از وی تشکر می‌کنم.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: از آقای برخورداری نیز تشکر می‌کنم و درنهایت به این نتیجه رسیدیم آقای ابراهیمی در سمت مدیرکلی تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان منصوب کنیم و امید دارم با کمک همه همکاران و مدیران استانی و جامعه هدف بتواند در جهت پیشبرد اهداف وزارت تعاون و خدمت به مردم گام بردارد.


انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال صنعت مالیات مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۳۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید

یک کارشناس اقتصادی ضمن انتقاد از سهم اندک بخش تعاون در اقتصاد ایران، توسعه تشکل‌های تعاونی محور را به عنوان راهکاری موثر برای افزایش مشارکت مردم در امر تولید دانست.

گروه کار و تعاون بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «عبدالمجید شیخی» کارشناس اقتصادی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون موضوع تعاون در اسلام و نقش تعاونی‌ها در اقتصاد اسلامی اظهار کرد: مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با کارگران به موضوع مشارکت مردم در امر اقتصاد اشاره کردند و حتی ایشان در آن جلسه بر تاسیس تشکل‌های تعاونی‌ها تاکید ویژه‌ای کردند.


این کارشناس اقتصاد اسلامی تصریح کرد: در قرآن مجید از مسئله تعاون به عنوان یک کار خیر و پسندیده تعبیر شده است. قرآن کریم در این رابطه می‌فرماید: «تَعاوَنُوا عَلَی البِرِّ و التَّقوی و لا تَعاوَنُوا عَلَی الإثمِ و العُدوانِ».


وی تصریح کرد: اقتصاد تعاونی یک راهکار علمی، عقلی و عملی برای مشارکت مردم در اقتصاد است. متاسفانه در شرایط کنونی سهم بخش تعاون در اقتصاد ایران به شدت پایین است. در حال حاضر سهم این حوزه از ساختار اقتصادی ایران به طور میانگین ۲ تا ۳.۵ درصد برآورد شده است.


شیخی گفت:عمده قضاوت‌های صورت گرفته از بخش تعاون معطوف به وضعیت فعلی تعاونی‌ها است. در حال حاضر بسیاری از کارشناسان اقتصادی کشور در زمان تحلیل جایگاه بنگاه‌های دولتی، خصوصی و تعاونی و همچنین مقایسه آن‌ها با یکدیگر شرایط کنونی تعاونی‌ها را در نظر می‌گیرند، در صورتی که چنین تصوری کاملاً غلط است. متاسفانه تعاونی‌های کشور چه از نظر کیفی و چه از نظر کمی در شرایط مطلوبی قرار ندارند.


این کارشناس اقتصاد اسلامی متذکر شد: در حال حاضر ماهیت تمامی تعاونی‌های کشور صرفاٌ به تعاونی‌های تولید کننده صنایع دستی و یا محصولات کشاورزی خلاصه شده است؛ لذا، برای بهبود این بخش باید به سمت گسترش بنگاه‌های اقتصادی حرکت کنیم که به جای ساخت کالا‌ی معمولی و سپس توزیع آنها، محصولات دانش‌بنیان را تولید و در نهایت صادرکنند.


وی تاکید کرد: تبدیل برخی از تشکل‌های فعلی به تعاونی و یا تاسیس تشکل‌های نوپای مربوط به این بخش، کمک شایانی به توزیع درآمد خواهد کرد. پس از این اقدام، رفع موانع مربوط به صدور مجوز‌ها و سپس توسعه برخی فعالیت‌های اقتصادی مانند مشاغل خانگی از دیگر موارد مهمی است که منجر به توسعه تعاونی‌های فردی، جمعی و سپس حوزه تعاون خواهد شد.


شیخی با انتقاد از دیدگاه برخی از اقتصاددانان در مورد ایجاد تعاونی‌های جدید گفت: برخی صاحب‌نظران اقتصادی بر این باورند که تاسیس این نوع بنگاه‌ها به معنای افزایش تصدی دولت در حوزه تعاون است؛ این گزاره درست نیست، زیرا بخش خصوصی هیچ گاه برای خود رقیب قدرتمندی همچون تعاونی‌ها را ایجاد نمی‌کند؛ لذا، مسئولیت ایجاد این نوع بنگاه‌های اقتصادی صرفاً بر دوش بخش عمومی یا همان دولت است.


این کارشناس اقتصاد اسلامی خاطرنشان کرد: خلق تعاونی‌های جدید توسط بخش عمومی به معنای مالکیت دولت بر آن‌ها نیست، بلکه به منزله مدیریت آن توسط دولت است.


وی در پایان و در پاسخ به این سوال که توسعه تشکل‌های تعاونی محور تا چه حد می‌تواند در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه موثر واقع شوند، گفت: ساده‌ترین راه برای کمک‌رسانی به این قشر، توسعه و تجمیع تعاونی‌هاست. در حال حاضر عموم مردم توانایی خلق اشتغال ندارند، اما می‌توان با بهره‌برداری از نخبگان حوزه کار و تعاون این هدف را محقق ساخت. توسعه پنل‌های خورشیدی و رشد تعداد مزارع گلخانه‌ای از جمله نمونه‌هایی هستند که ازطریق آن می‌توان از اقشار آسیب‌پذیر جامعه حمایت‌های لازم را به عمل آورد.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: تعاون ، تعاونی ، مشارکت مردم ، رشد تولید ، اقتصاد اسلامی ، عبدالمجید شیخی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9h

دیگر خبرها

  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی